• Client ProRail
  • Country The Netherlands
  • Location Waddinxveen
  • Status Delivered
Near Waddinxveen, between the Gouda and Zoetermeer-Oost railway stations, the tracks cross a small waterway.

Een duiker op leeftijd vervangen [Projectintroductie]

[Quote tekst]

Duiker Waddinxveen

[Titel specifieke informatie werkzaamheden]
[Specifieke informatie werkzaamheden]

Benieuwd wat Strukton Infratechnieken nog meer 'maakt'?

Strukton Infratechnieken is in de loop der jaren bij uitdagende en bijzondere projecten betrokken geweest. Van geluidwering, perstechnieken, schuif- en vijzeltechnieken tot mastfundaties en compacte civiele werken in de spoorsector.

Cookie policy

Strukton.com uses cookies and similar techniques. If you click on 'I agree', you agree to the placement of all cookies. If you click on "I do not agree", we only place functional cookies. Read Strukton's privacy statement and cookie statement for more information.