FIT, het startersprogramma van Strukton

Jouw carrière starten in een baan met impact en verantwoordelijkheid, terwijl je werkt aan je persoonlijke ontwikkeling? Dat kan bij Strukton.

Hoe ziet het FIT programma eruit?

Vanuit jouw functie binnen Strukton, zoals werkvoorbereider, engineer of calculator volg je het FIT programma. Met andere deelnemers van FIT, die overal binnen Strukton werkzaam zijn, volg je trainingen, leer je projectmatig samenwerken en ontwikkel je je talenten. Met je leidinggevende en mentor heb je regelmatig gesprekken over je persoonlijke ontwikkeling. Het programma duurt 1,5 jaar en neemt 1 of 2 dagen per maand van je in beslag.

Elke young professional, ongeacht achtergrond en functie, die voldoet aan onderstaande criteria kan deelnemen aan het FIT programma:

  • Een afgeronde Bachelor- en/of Masterstudie
  • Aan de start van je carrière
  • Gemotiveerd jezelf te ontwikkelen
Aan de slag Dus ben jij die proactieve young professional die met veel drive en de juiste begeleiding zijn of haar talenten in een hogere versnelling wil zetten? Heb jij het vermogen om succesvol samen te werken en ben je resultaatgericht en communicatief vaardig? Solliciteer dan vandaag nog op een van de functies binnen Strukton en geef je op voor ons FIT programma via jouw leidinggevende.

Alle vacatures

Bij Strukton ben je verzekerd van een goedbetaalde baan bij een betrouwbare werkgever met veel ontwikkelingsmogelijkheden.

Cookie policy

Strukton uses cookies to improve your site experience. By continuing to use this site you will accept this. Read more.