Cookiebeleid

Deze website maakt gebruik van cookies. Cookies zijn kleine, eenvoudige tekstbestanden die jouw computer, tablet of mobiele telefoon ontvangt als je onze website bezoekt.
Cookies worden bijvoorbeeld gebruikt om eventuele gebruikersnamen, wachtwoorden en persoonlijke instellingen te bewaren, zodat je bij een volgend bezoek niet opnieuw jouw gegevens hoeft in te voeren.

Om je optimaal van dienst te zijn, plaatst deze website “tracking cookies” op jouw computer. Hierdoor kunnen wij je herkennen en informatie terug halen over jouw eerdere bezoek. Het profiel dat van jou wordt gemaakt, wordt niet gekoppeld aan jouw naam, adres, e-mailadres en dergelijke indien bij ons bekend, maar alleen om de getoonde inhoud af te stemmen op jouw profiel zodat deze zo relevant mogelijk is voor jou. De meeste internetbrowsers bieden je de mogelijkheid om het plaatsen van cookies te blokkeren of om jou vooraf te laten weten wanneer er een cookie wordt geplaatst. Cookies kunnen ook verwijderd worden, maar dat kun je alleen zelf doen aangezien deze op jouw computer zijn opgeslagen. Raadpleeg hiervoor de handleiding van de browser.  

Cookie Google
Via deze website wordt ook een cookie geplaatst van het Amerikaanse bedrijf Google als deel van de “Analytics”-dienst. Wij gebruiken deze dienst om bij te houden en rapportages te krijgen over hoe bezoekers de website gebruiken. De informatie die Google verzamelt, wordt zoveel mogelijk geanonimiseerd. Jouw IP-adres wordt nadrukkelijk niet meegegeven. De informatie wordt overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover derden de informatie namens Google verwerken. Wij hebben hier geen invloed op.

Facebook, Twitter, LinkedIn, Youtube en Instagram
Op deze site zijn knoppen opgenomen om pagina’s te kunnen promoten of delen op sociale netwerken. Deze knoppen worden gerealiseerd door een code die wordt aangeleverd door Facebook, Twitter, LinkedIn en Instagram zelf. Deze code plaatst onder meer een cookie (zie boven). Lees de privacyverklaring van Facebook, Twitter, LinkedIn, Youtube en Instagram (welke regelmatig kunnen wijzigen) goed door om te kunnen zien wat zij met jouw persoonsgegevens doen die zij met deze code verwerven.

Jouw rechten
Je hebt het recht om de verstrekte gegevens over te laten dragen ofwel aan jezelf ofwel in opdracht van jezelf aan een andere partij. Ook heb je het recht om aan ons te vragen welke persoonsgegevens er van jou in onze gegevensbestanden zijn opgeslagen. Wanneer je van mening bent dat jouw persoonsgegevens niet (langer) juist of volledig zijn, kun je ons verzoeken jouw persoonsgegevens aan te vullen, te verbeteren, te beperken of te verwijderen. Ook kun je bezwaar maken tegen de verwerking van de persoonsgegevens als je bijvoorbeeld van mening bent dat het gebruik van jouw persoonsgegevens niet noodzakelijk is voor de uitvoering van onze activiteiten of het voldoen aan een wettelijke verplichting. Je kunt bezwaar maken door een mail te versturen naar info@strukton.com. Vermeld in de e-mail duidelijk tegen welk gebruik van jouw persoonsgegevens je bezwaar maakt. Je krijgt binnen 4 weken antwoord. Ook kun je een klacht indienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

Links
Op de website zijn een aantal links naar andere websites van organisaties geplaatst. Strukton kan geen verantwoording dragen met betrekking tot het gebruik van persoonsgegevens door die organisaties. Strukton raadt de bezoeker aan om de privacyverklaring van die betreffende organisaties zorgvuldig te lezen.

Cookiebeleid

Strukton maakt gebruik van cookies om de browse-ervaring te verbeteren. Door deze website te blijven gebruiken, ga je hiermee akkoord. Lees hier meer.